Bra Dator - Laptop & Stationär

Funderar du på att köpa en ny bra dator (laptop eller desktop) och vill veta vilken modell som är den mest prisvärda på marknaden? Då har du kommit helt rätt! På den här sidan ger vi två förslag på bra datorer (stationär & bärbar) för dig som vill köpa en färdigbyggd från välkänd datorbutik. Givetvis till bästa pris!

För dig som har planer på att köpa en ny bra stationär dator föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på HP Pavilion Power 580-002no som är en mycket prisvärd desktop-PC med bland annat en Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX 1050-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 ingår. Ett av marknadens bästa stationära dator-köp! Inhandlas från butiken via länken ovan!

För dig som har planer på att köpa en ny bra laptop föreslår vi att du i första hand tar en närmare titt på LENOVO Legion Y520 som är en mycket prisvärd bärbar dator med bland annat en Intel Core i5-processor och NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti-grafikkort. Operativsystemet Windows 10 ingår. Ett av marknadens bästa laptop-köp! Inhandlas från butiken via länken ovan!

Om våra förslag på länkarna ovan av någon anledning inte faller dig i smaken (du kanske letar efter en ännu bättre dator?) föreslår vi att du tar en närmare titt på MediaMarkts kompletta utbud av stationära resp. bärbara PC alt. vår fullständiga lista över marknadens bästa dator-köp just nu (se startsidan)!

När du ska köpa ny PC är det viktigt att hålla utkik efter kampanjpriser och i första hand jämföra processorn mellan de olika modellerna. Processorn är den komponent som har störst betydelse för prestandan i program! Processorn kan förvisso bytas ut i de flesta fall, men tänk på att garantin kan påverkas! Andra delar som är viktiga att ta hänsyn till när du ska köpa en laptop eller stationär dator är bland annat: Grafikkort, internminne, lagringsenheter, lagringsutrymme och skärm. Tänk också på att välja en tillräckligt kraftfull PC för dina behov. Hellre en för snabb dator än en för svag. Det lönar sig oftast i slutändan!

Givetvis erbjuder väletablerade MediaMarkt även ett brett och prisvärt sortiment av bra och billiga datorkomponenter för dig som hellre vill bygga ihop din egen desktop-PC (se vårt förslag nedan) samt en stor mängd annan utrustning som kan behövas! MediaMarkt grundades redan år 1984 och är idag en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter!

En stationär dator rekommenderas till dig som vill ha maximal prestanda för pengarna, bästa möjliga upplevelse samt enkelt vill kunna att byta ut delar och genomföra uppgraderingar. En laptop rekommenderas till dig som i första hand prioriterar faktorer som mobilitet, utseende och låg strömförbrukning.

Om Bra Dator - Laptop & Stationär

"Bra Dator - Laptop & Stationär" passar dig med en lite mindre plånbok men som ändå vill kunna köra de flesta program i Full HD-upplösning (1920 x 1080) i kombination med hyfsat bra flyt. Du vill inte betala för några extra funktioner utan du vill endast ha bästa möjliga prestanda för pengarna. "Bra Dator - Laptop & Stationär" blir helt enkelt vad namnet antyder - En bra PC!

Tänk på att du även kan behöva köpa till följande tillbehör (om behov finns): Operativsystem, trådlöst nätverkskort, optisk enhet (DVD) samt kringutrustning såsom bildskärm, mus, tangentbord och högtalare/headset.

Länkar

MediaMarkts kompletta utbud av desktop-PC:
https://www.mediamarkt.se/sv/category/_station%C3%A4r-dator-510352.html

MediaMarkts kompletta utbud av bärbara datorer:
https://www.mediamarkt.se/sv/category/_b%C3%A4rbar-dator-510351.html